Ahogy azt már korábban is írtam Nektek: a haj is központi kérdése a megjelenésünknek, nem csak a smink és a ruházat.

Rengeteg színében elrontott frizurával találkozom nap, mint nap, hiszen a fodrászok nem használnak kendőket a színtípusotok meghatározására (sajnos nagyon sokan azt sem tudják, mi fán terem a színtípus), sokan akár látják is hogy nem jó nektek az a hajszín, de a vendégre bízzák a dolgot, így azt festenek nektek, amit szeretnétek.
Rengeteg menyasszonyomat mentettem már meg az esküvő előtt attól, hogy egy életen át a rossz hajszínét kelljen szemlélje a csodás esküvői fotóin és a tanfolyamosaim nagy részének is új hajszínt választunk, melyről pár nap múlva kapom is a boldog és ragyogó fotót. 🙂

Nagyon nem mindegy, hogy meleg szőke vagy hideg szőke hajat festenek majd nektek, ha egyáltalán jól áll a szőke.
Fontos, hogy egy nem meleg színtípusú, “egérszürke” (Ti szoktátok mondani) hajú hölgy például ne akarjon rezes vörös hajat, mert sápasztani fogja, ahogy egy világos barna hajjal született szépségnek is kevés eséllyel lesz a fekete hajszín előnyös.
Rengeteg apró trükk is van, amire érdemes figyelni, így a melír csíkok vastagága, színe, a csíkok indítási helye (hol legyenek például a világosabb részek stb.)
A tanácsadások során részletesen átbeszéljük a legjobb hajszínek palettáját is, konkrét képeket nézünk, hogy Ti is lássátok, hogy akár egy sztár is mennyire máshogy néz ki jó hajszínnel és rossz hajszínnel, amin legtöbbször egy gyönyörű smink és csodás ruha sem segít.
Márpedig, ha nekik minden plusz lehetőség adott, és még ezek sem tudják helyretenni a rossz hajszínt, akkor képzeljétek el, ha fáradtan keltek ki az ágyból, esetleg betegek voltatok és nem lóg a gardóbban néhány luxus ruha, nem várlak Benneteket minden reggel 6-kor a fürdőszobában egy profi sminkre ;), akkor mennyire sokat számít majd a jó hajszín!

Álljon itt egy kis montázs Nektek gondolatébresztőnek:
Emma Stone, napjaink egyik legtehetségesebb és legcsodálatosabb színésznője külnböző hajszínekkel, de nagyjából hasonló fazonokkal!
Lám, mennyit számít a szín!
Van amelyik képen Emma ragyog, van, amelyiken sápadt, öregebbnek néz ki, vagy egyszerűen csak van annál sokkal jobb hajszíne is…
Ti melyik hajszínnel találjátok a legszebbnek Őt?

Hozzászólás

Előre egyeztetve

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Stylechemy.com © 2021. All rights reserved.