Rita gyönyörű nő, ezt le kell szögeznünk! 🙂
Természetesen, mint a nálam megforduló vendégek nagy része, nincs tisztában az adottságaival így biztos vagyok benne, hogy még jó darabig fogom a kezét, mire elhiszi, milyen csodálatos a külseje is, nem csak a belső világa, lelke, szíve.

Szépséges stewardessünk érdeklődési köre nagyon széles, mosolya ragyogó, színei pedig sötétek, élénkek és hidegek. 🙂

A színtanácsadáson volt pár szín, amit nagyon nehezen engedett el Rita, de tudtam pár olyat mutatni, aminek viszont nagyon örült. Így lett egy meseszép zöld csipkeruhája napokon belül, melyet fel is avatott az új szalonom megnyitóján.
El kell áruljam Nektek, hogy amikor megjelent, minden szem rá szegeződött, annyira lélegzetelállító volt a szerzeményben.

Az alkatát is kielemeztük, majd sminktanácsadással zártuk a napot, de a történetnek itt nincs vége.
Rita ugyanis elhatározta, hogy a segítségemmel – elvégre a próba ingyen van – elmerészkedik a boltokba körülnézni nem csak a színtípusának, de az alakjának megfelelő darabok reményében is.
Így vágtunk bele egy közös vásárlásba, ahol a leányzó személyi stylistja nyomásának engedve olyan farmereket is hajlandó volt felpróbálni, amiket máskor kilométerekre elkerül.
S lőn világosság, a legelső darab, amiért nyúltam befutó lett. A többi azért még sorban állt, de a szerelem első látásra győzőtt, Rita egy szépséges farmerrel és egy fehér basic felsővel távozott a Zarából, ahova először mentünk be.
A nap további részében pulóverek, kabátok és felsők tucatját próbáltattam fel még vele, szerencsére a frissen szerezett tapasztalatok, mind szín, mind stílus terén meggyőzőek voltak, így csupa számára nagyon előnyős darabbal zártuk a napot.

Mivel a hölgyemény szeret tanulni, a sminktanácsadás terén már follow upon is volt, mire a posztomat írom. Meg kell mondjam, hogy nagy örömömre. 🙂
Kaptam már képes beszámolókat a tudás elmélyítéséről Tőle, de jó volt élőben is látni, hogy halad a füstös szem kivitelezésével például.
Rita, köszönöm a bizalmad és hogy nyitott vagy a változásra! <3

Köszönöm, hogy hagyod, hogy a komfortzónádat kijjebb toljam és megmutassam, hogy milyen szép adottságaid vannak, amit vétek a világ elől rejtegetni.
Csodásan festesz az új farmeredben, a csipke ruhádban és alig várom, hogy újabb darabokat tehessek a gardóbod részéve, amiktől eddig ódzkodtál!

 

Hozzászólás

Előre egyeztetve

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Stylechemy.com © 2021. All rights reserved.