• Jani egy igazi polihisztor: évekig pénzügyi területen dolgozott a világ egyik legnagyobb olaj- és gázvállalatánál.

 

Még az őskőkorban indította az első blogját, de igazán ismert a Burger Bloggal lett, ami a mai napig az első számú információ forrása a burgerre éhes népnek és szakmai körökben is alapkőnek számít. Posztjai 15-20.000 embert érnek el, a média is imádja.

Mint a sikeres emberek, akik beletesznek mindent az ötletükbe, Janinál is eljött az idő, amikor kilépett a British Petroleumtól és saját vállalkozásba kezdett. Nevével fémjelzett a Bamba Marha Burger Bár lánc, főz a Street Kitchennek, ír a Player Magazinnak, a We love Budapestnek, most jelenik meg az első receptkönyve, rendezvények házigazdája, gourmet események zsűrije, pörgős személyiség, mint én.

Sosem okozott gondot neki nagyobb tömeg előtt megjelenni és a figyelmüket felkelteni, fenntartani, innen is jött az ötlet, hogy kitanulja a ceremóniamesterség csínját-bínját és belevágjon az esküvőszakmába.

Ennek kapcsán keresett meg engem, hogy tegyük rendbe a ruhatárát, nézzük meg, milyen színek állnak a legjobban neki, miben tud magabiztosan megjelenni az esküvőkön, ahol elég sok figyelem irányul rá is, ezen felül pedig formálisabban kell öltözködni, mint az eddig általa megszokott környezetben.

Janit először a színtípusával szembesítettem, melyet kicsit zokon is vett, mert kapásból kikukáztuk egyik kedvenc pólóját, gondolatban. 🙂
De Burgerpápához illően viselte a megpróbáltatásokat, nyitott személyisége második reakciója az volt, hogy akkor nagyon gyorsan nézzük át az egész gardróbját és utána menjünk el együtt vásárolni.

  

Átbeszéltük az alkatát, azokat a pontokat, ahonnan a figyelmet máshova kell irányítani, meddig érjen egy zakó, mi legyen a nem konfekció méreteivel, milyen nyakkendőt, ing gallér típust ajánlok…

És íme az eredmény: innen indultunk és ide tartunk. 🙂

Megjegyzem: az öltönyös szett még saját darabja az úrnak nem együtt vettük, de majd lesz közösen vásárolt is…

Jani színtípusa tél-ősz, a legsötétebb, hideg és élénk színek állnak neki jól. Felejtős a narancssárga póló, a drapp zakó, a tompa színek, jöhet a fekete vagy sötétkék öltöny, fehér ing, sötétzöld pulóver, királykék póló.

Minden élethelyzetre, megjelenési lehetőségre igyekeztem alternatívával szolgálni Jani legnagyobb örömére. 🙂

Szerencsém volt vele, mert nem idegenek tőle a színek, és mivel nagyon okos, megfogadja a szakember tanácsát. Rengeteget szakmáztunk is és nagyon hálás vagyok neki, hogy ezen a téren is jegyzetelve, a rendezvények sikeréért, a párok elégedettségért mindent megtéve hallgatta az információ halmazt, amit rázúdítottam. 🙂

Mivel a kendőzés is végig poénkodva telt, nem hagyhattam ki ezt a Bamba (!) képet a végéről! 🙂

Hozzászólás

Előre egyeztetve

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Stylechemy.com © 2021. All rights reserved.